Wie zijn wij?


Roy Lens

Roy Lens richtte in 1988 IMT Nederland op. Hij heeft ruime managementervaring, gaf leiding aan de trainingsacademy van een topmerk en deed internationale ervaring op als sales- en managementtrainer. Zijn bezieling maakt hem een gedreven trainer/coach. Zijn uitdaging is om persoonlijke groei te stimuleren en veelbelovend talent te helpen zich verder te ontwikkelen: confronterend en relativerend, gericht op hoofd en hart. Roy trainde inmiddels meer dan 7.500 mensen, van de voorzitter van de Raad van bestuur tot en met de man/vrouw op de werkvloer. Roy weet mensen in het hart te raken, ze te laten voelen waar het voor hen écht om gaat en ze te stimuleren concrete stappen te zetten.

Edjan Rusche werkte geruime tijd in verschillende operationele en managementfuncties. Heeft gedegen ervaring met het omzetten van organisatiedoelstellingen in opleidingstrajecten. Kernwoorden bij optreden als trainer/consultant: Betrokkenheid, integriteit, enthousiasme, respect en resultaatgerichtheid.

Roy Lens

Dr. Paul Stieger is strategisch partner en inspiratiebron. Deze Zwitserse filosoof is een expert op het gebied van conceptontwikkeling, met name als het gaat om (persoonlijk) leiderschap en teams. Daarnaast heeft Paul een unieke "dramaturgie" ontwikkeld, waardoor de theorie tot een belevenis voor de deelnemers wordt gemaakt. Zintuigen worden geprikkeld, hoofd én hart worden geraakt, waardoor onze trainingen een grote impact hebben. Wij zijn veel dank verschuldigd aan deze éminence grise op het gebied van leiderschapstraining.


Verder werkt IMT Nederland samen met een team van ervaren trainers (m/v) en coaches, ieder met een eigen stijl van werken, en allemaal mensen-mensen met een goede balans tussen "hard" en "zacht".