De 3e Dimensie


In veel organisaties is men op zoek naar de balans tussen "hard" en "zacht". Hoe kunnen we menselijk zijn en ook de harde resultaten behalen? Hoe gaan we om met de verwachtingen en druk van buitenaf en/of van bovenaf zonder meteen in de resultaten-stress terecht te komen? Soms laat men zich verleiden tot quasi-spiritualiteit. Er wordt een "Goeroe" ingehuurd die een boeiend betoog houdt over yin & yang, over emotionele en spirituele intelligentie. Of er wordt tijdens de personeelsbijeenkomst iets alternatiefs georganiseerd, zoals zwaardvechten of Tai Chi voor beginners. Prima initiatieven, maar maandag gaat men weer over tot de orde van de dag omdat deze ingehuurde activiteiten geen bedding hebben in de organisatie.


Tijdens de training "DE 3e DIMENSIE" maken we een gezamenlijke verkenningsreis langs de thema's "hard" (meetbaar, operationeel, resultaat, ratio) en "zacht" (relaties, cultuur, intuïtie, emotie) en ga je kennismaken met de 3e DIMENSIE (voor jezelf en voor je organisatie of team). De 3e DIMENSIE is geen trucje of vaardigheid, maar "a way of living, a way of leading", die vanuit de leiding in een organisatie of groep voorgeleefd moet worden. Met als gevolg een sterkere en heldere bedrijfscultuur.

Doelgroep

Leidinggevenden die op een gegronde manier thema's rond "hard" en "zacht" willen verkennen en open-minded naar zichzelf en hun organisatie (team) willen kijken. We verwachten van deelnemers dat zij bereid en in staat zijn hun persoonlijke (werk)situatie in te brengen. Deelnemers uit kleine en grote organisaties zijn welkom, profit en non-profit.


Werkwijze

Pakkende inleidingen, gericht op hoofd en hart, met humor en diepgang, afgewisseld met oefeningen.